Wilt u teruggebeld worden?Starttijd reserveren

Reserveer direct een baan online zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Nieuws baanstatus

    trolley's en buggy's toegestaan op de paden CC trolley's toegestaan op de Par 3 honden niet toegestaan op de golfbaan     ... Lees verder »

Baanstatus

Baan open: Open Wintergreens Nee
Qualifying: Ja
Vervoer: Buggies, Trolleys

Welkom op golfbaan Naarderbos

Kom golfen op onze 18 holes Championship Course of op onze unieke 9 holes Par-3 baan
Op onze ideaal bereikbare locatie aan het Gooimeer komt u temidden van het groen volledig tot rust.

Voorjaarswedstrijd

Golfen invWINTERLEWilt u in de winter onbeperkt golfen op de Championship Course of op de PAR 3 baan op Golfbaan Naarderbos? Met het winterabonnement is dit mogelijk!

Elke maand is er bij Golfbaan Naarderbos een speciale 18 holes themawedstrijd die wordt gespeeld op onze Championship Course. De eerst volgende themawedstrijd zal plaatsvinden op zondag 28 februari 2016. 

Actie: Deze winter 12 lessen tot wel 30% korting!!de winter? Natuurlijk! Daarom hebben wij in de periode november 2015 tot maart 2016 een speciale actie voor u. Schaf nu een
10-rittenkaart aan en ontvang 2 lessen gratis. OpGolfen in de winter? Natuurlijk! Daarom hebben wij in de periode november 2015 tot maart 2016 een speciale actie voor u. Schaf nu een 
10-rittenkaart aan en ontvang 2 lessen gratis.  Golfen in de winter? Natuurlijk! Daarom hebben wij in de periode november 2015 tot maart 2016 een speciale actie voor u. Schaf nu een
10-rittenkaart aan en ontvang 2 lessen gratis. zondag 27 september gaan wij op een feestelijke manier de zomer afsluiten bij Golfbaan Naarderbos!
 
Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom en dit keer zal de bekende entertainer Juni Juliet een gaaf optreden geven op ons voorterrasOp zondag 27 september gaan wij op een feestelijke manier de zomer afsluiten bij Golfbaan Naarderbos!
Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom en dit keer zal de bekende entertainer Juni Juliet een gaaf optreden geven op ons voorterras
Golfen in de winter? Natuurlijk! Daarom hebben wij in de periode november 2015 tot maart 2016 een speciale actie voor u. Schaf nu een 
10-rittenkaart aan en ontvang 2 lessen gratis.  Golfen in de winter? Natuurlijk! Daarom hebben wij in de periode november 2015 tot en met maart 2016 een speciale actie voor u.Schaf  nu uw 10 rittenkaart aan en ontvang 2 lessen gratis.Actie: Deze winter 12 lessen tot wel 30% korting!!

Wedstrijden

Op Golfbaan Naarderbos is altijd wat te beleven. Wekelijks worden zowel op de Championship Course als op de Par 3 Course toernooien en wedstrijden georganiseerd. Klik op meer informatie voor de wedstrijdkalender van 2016. 

Tip van de maand

Ook deze maand weer een gouden nieuwe tip van onze golfprofessional Roberto Schuit. Deze keer geeft hij gouden tips over het gebruik van stokken in de baan.